• Home
  • Nezaradené
  • Kuriérska preprava balíkov a cena prepravy v časoch koronakrízy

Kuriérska preprava balíkov a cena prepravy v časoch koronakrízy

Kuriérske služby sa za posledné roky stali neodmysliteľnou súčasťou vnútroštátnej a medzinárodnej
prepravy. Spoliehame sa na ne pri rôznych druhoch zásielok. Preprava balíkov stojí práve na týchto službách. Ako vyzerá celý proces a od čoho všetkého sa odvíja cena?

Spoľahlivá, bezpečná a rýchla preprava balíkov

Či už ide o firmu alebo súkromnú osobu, preprava tovaru alebo balíkov by mala vždy podliehať vopred naplánovaným krokom a stratégii. Vďaka spoľahlivým špedičným službám je zabezpečená spoľahlivosť, bezpečnosť a dodanie prepravovaného tovaru načas.

Alfou a omegou je ku každej preprave pristupovať individuálne, byť v kontakte s klientom a brať do úvahy jeho požiadavky. Treba si špecifikovať náklad, či ide o štandardný alebo nadrozmerný, prípadne s inými parametrami ako je špecifikácia ADR. Je dobré mať v portfóliu viaceré kuriérske spoločnosti, aby si klient mohol zvoliť preferovanú.

Preprava balíkov načas

Čas  prepravy sa v súčasnej krízovej situácii, kedy treba počítať s rôznymi obmedzeniami, kontrolami, zvýšeným náporom objednávok, predĺžil. Niektoré spoločnosti sa však aj napriek tomu snažia urobiť maximum a urýchliť expedíciu v rámci svojich možností. Napríklad zlepšením siete svojich dopravcov, skladovacích priestorov či využitím zásielkovní a boxov pri menších balíkoch.

A čo môžete urobiť vy? Napríklad to, uskutočníte platbu vopred online, detailne špecifikujete svoje požiadavky, presnú adresu a spôsob doručenia.

A pre vlastnú bezpečnosť nezabudnete ani na taký detail, ako je rúško pri prevzatí balíka.

Od čoho sa odvíja cena prepravy tovaru?

Preprava tovaru a jeho cena je ďalšou témou, ktorá zaujíma každého klienta.

Naši klienti nás môžu požiadať nezáväznú cenovú ponuku a my im navrhneme a pripravíme ponuku šitú na mieru, priamo poďla ich špecifikácie.

Aj počas počas jej obdobia a pod jej vplyvom pristupujeme ku každej preprave tovaru individuálne v závislosti od jej objemu, procesu vybavovania a následnej logistiky. Preto je dobré spoľahnúť sa na profesionálnych špeditérov, ktorý majú za sebou roky skúseností a vedia riešiť situáciu aj v krízových časoch.

Dôležitá je premyslená logistika, široké portfólio kuriérov a dopravcov. Našim klientom sme k dispozícii 24 hodín denne a 7 dní v týždni.

Lebo čert a biznis nikdy nespia 🙂