Špedičná spoločnosť – portfólio našich služieb

  • Stratégia prepravy tovaru:
  • ako to vyzerá u Logway s.r.o.?

Prepravujete citlivý tovar, ktorý musí byť dopravený do cieľového miesta šetrne, ale rýchlo? Alebo chcete prepraviť čo najväčší objem tovaru v čo najkratšom čase?

Chceme spoznať vaše ciele

Logistika je v každom biznise kľúčový prvok úspešného obchodu. My v špedičnej spoločnosti Logway sme si toho vedomí a preto chceme poznať všetky vaše očakávania, ktoré má doprava spĺňať.

Máme riešenia na všetky logistické služby, stačí nám o nich povedať. Máme skúsenosti, ktoré zhodnotíme aj pri preprave vášho tovaru.

Chceme poznať tovar, ktorý budeme prepravovať

Je rozdiel prepravovať potraviny a pneumatiky. Špecifické druhy tovaru si vyžadujú špeciálne zaobchádzanie, skladovanie aj prepravu.

Predtým ako pre vás zostavíme funkčný logistický plán, musíme poznať všetky dôležité charakteristiky prepravovaného tovaru.

Logway – to je profesionálna špedičná spoločnosť

Špedícia tovaru u nás nemá hranice rovnako, ako naše služby. Vieme flexibilne reagovať na rôzne požiadavky našich klientov a operatívne riešiť akúkoľvek situáciu.

Našou doménou je nákladná preprava po Európe, ale s radosťou pre vás zorganizujeme dopravu po celom svete. Máme na to kontakty aj dlhoročné profesionálne zázemie.

Výber vhodnej dopravy

Ak už poznáme vaše očakávania a prepravovaný tovar, prichádza na rad otázka – aká je optimálna nákladná doprava. V našej špedičnej firme to môže byť:

Cestná nákladná preprava

Cestná nákladná preprava je najbežnejšia voľba pre zákazníkov, ktorí chcú skĺbiť rýchlosť, cenu aj flexibilitu. Na rozdiel od iných druhov dopravy, nákladné autá a kamióny vieme monitorovať v reálnom čase. Neustále tak máme prehľad o polohe vášho tovaru a takmer okamžité informácie o doručení tovaru.

Veľká výhoda je možnosť meniť trasu aj po naložení vozidla. Ak sa teda niečo vo vašom biznis pláne náhle zmení, pri cestnej nákladnej preprave vieme operatívne reagovať na nové podmienky.

Letecká preprava

Najefektívnejší spôsob prepravy čo sa týka rýchlosti a vzdialenosti. Ak potrebujete prepraviť tovar v čo najkratšom čase, letecká doprava je to pre vás to pravé.

Takisto sa bez tohto druhu prepravy nezaobídu zákazníci, ktorí potrebujú prepraviť tovar medzi kontinentmi a lodná preprava nespĺňa ich predstavu o rýchlosti.

S flexibilitou pri zmenách trasy sme na tom už o niečo horšie ako v prípade cestnej prepravy. Napriek tomu, že máme s našimi partnermi veľmi dobré vzťahy, trasu lietadla nedokážeme zmeniť ani my.

Lodná preprava

Lodná preprava je vhodná pre tých, ktorí prepravujú tovar medzi kontinentami v kontajneroch, ale aj paletách.

Niekedy je miesto vylodenia strategicky výhodnejšie ako umiestnenie letiska a tak niekedy odporúčame aj tento druh dopravy.

Kombinovaná preprava

Ak nepočítame cestnú nákladnú prepravu, kde sa vodiči kamiónov dostanú priamo do cieľového miesta vykládky tovaru, využívame hlavne pri medzinárodnej doprave v rámci kontinentov kombinovanú prepravu.

Najčastejšie je to kombinácia cestnej a leteckej prepravy alebo cestnej a lodnej prepravy

Uzavretím zmluvy k preprave tovaru pre nás nič nekončí. Naopak, začína.

V našej spoločnosti pristupujeme ku každej zásielke osobitne. Chceme vás odbremeniť od starostí s logistikou. Sme tu pre vás 24 hodín denne 7 dní v týždni pripravení riešiť akúkoľvek logistickú výzvu.

Nie je to len o najrýchlejšej preprave

Napriek tomu, že je špedícia tovaru našou doménou, poskytujeme komplexné služby. A tie okrem prepravy tovaru zahŕňajú aj jeho skladovanie. Pretože vieme, že pre plynulý chod biznisu je správny cash flow neodmysliteľnou súčasťou. Takže kým vy si svoje skladovacie priestory uvoľníte pre ďalší nový tovar, my vám ten, ktorý čaká na prepravu uskladníme u nás.

Pre našich zákazníkov zabezpečujeme skladovanie tovaru v bezpečných a overených priestoroch v rámci Slovenskej aj Českej republiky.

Logistika je našou vášňou už viac ako 10 rokov. Radi vám s našimi skúsenosťami pomôžeme aj pri vašom podnikaní.